Przejdź do treści
Wróć do strony domowej
  • O WYDZIALE
  • DZIAŁALNOŚĆ
    • Publikacje
    • WYSTAWY ZBIOROWE
  • PROJEKTY
    • BRYGADA PIGMALIONA
  • REKRUTACJA
  • 8SBMFR 2025
  • MŁODE SKOKI
  • Dyplomy
  • Kontakt
  • Search
Wróć do strony domowej
  • Search
  • O WYDZIALE
  • DZIAŁALNOŚĆ
    • Publikacje
    • WYSTAWY ZBIOROWE
  • PROJEKTY
    • BRYGADA PIGMALIONA
  • REKRUTACJA
  • 8SBMFR 2025
  • MŁODE SKOKI
  • Dyplomy
  • Kontakt
Strona główna » OGŁOSZENIE » WYSTAWA | CZŁOWIEK TU I TERAZ | 15.01 | 17:00

WYSTAWA | CZŁOWIEK TU I TERAZ | 15.01 | 17:00

przez admin|Opublikowano 15 stycznia 2016

PLAKAT

Udostępnij:

  • Kliknij, aby udostępnić na Facebooku (Otwiera się w nowym oknie) Facebook
  • Kliknij, aby udostępnić na X (Otwiera się w nowym oknie) X

Możesz również polubić

UKRYTY WYMIAR – ODA Piotrków Trybunalski
Opublikowano 10 marca 2016

UKRYTY WYMIAR – ODA Piotrków Trybunalski

  UKRYTY WYMIAR Wernisaż: 11 marca o godz. 19:00 Data: 11.03-10.04.2016 Miejsce: Ośrodek Działań Artystycznych Piotrków Trybunalski ODA, ul. Sieradzka 8, ODA, ul. […]

SPOTKANIE ZE STUDENTAMI
Opublikowano 4 października 2013

SPOTKANIE ZE STUDENTAMI

Zapraszamy wszystkich studentów WRiDP i pozostałych wydziałów na spotkanie z profesorami i asystentami prowadzącymi zajęcia na Golęcinie (bud.F)  We invite all students, […]

WARSZTATY RZEŹBY 11-04  | ZAPRASZAMY
Opublikowano 10 kwietnia 2015

WARSZTATY RZEŹBY 11-04 | ZAPRASZAMY

GŁÓD, JEDZENIE i ASCEZA
Opublikowano 25 stycznia 2016

GŁÓD, JEDZENIE i ASCEZA

GŁÓD, JEDZENIE i ASCEZA, seminarium kulturoznawcze w dniach 21.-27. sierpnia 2016 w Maria Taferl w Dolnej Austrii – termin składania wniosków o […]

Nawigacja wpisu

  • Poprzedni wpis WYCIECZKA DO GDAŃSKA W DNIU 15. 12. 2015, NA WYSTAWĘ: GRZECH. OBRAZY GRZECHU W SZTUCE EUROPEJSKIEJ OD XV DO POCZ. XX WIEKU.
  • Powrót do listy postów
  • Następny post GŁÓD, JEDZENIE i ASCEZA

© 2025 Wydział Rzeźby – Wszelkie prawa zastrzeżone

Oparte na WP – Zaprojektowano z Motyw Customizr

 

Wczytywanie komentarzy...
 

Musisz być zalogowany, aby dodać komentarz.